Leverans- och betalningsvillkor

Leveransvillkor

Gäller fr.o.m. 4.11.2020.

Webbutik

Travelgame Dreams (FO-nummer 3138571-6 , Takläggarvägen 11, FI-08680 Lojo, +358456788143, mike@crosstravel.fi) säljer produkter till myndiga privatpersoner samt företag, främst inom Finland och EU-området, vid behov även annanstans i världen. Varornas priser innehåller moms. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av priser och leveransavgifter. Webbutikens verksamhet regleras enligt Finlands lag.

Beställning

Varorna beställs på webbutikens webbplats genom att lägga dem i kundvagnen och betala kundvagnens innehåll i kassatjänsten. Alla kunduppgifter behandlas konfidentiellt. Kontaktuppgifter som efterfrågas i samband med ordern används inte för andra ändamål än leverans av ordern eller för att reda ut oklarheter som uppstår, om inte annat uttryckligen nämns. När du placerar en order i webbutiken antas du ha läst och accepterat de gällande leveransvillkoren.

Betalning och betalningssätt

När du shoppar på webbplatsen www.crosstravel.fi fungerar Checkout.fi och PayPal som betalningssätt. Genom PayPal kan du betala med de vanligaste kreditkorten, till exempel Visa, MasterCard, American Express eller Discover. PayPal är en internationell och säker betalningsförmedlingstjänst för webbhandel. PayPal är ett gratis betalningsalternativ som inte kräver registrering när man betalar med kreditkort.

Alla priser innehåller moms. Ordersammanfattningen innehåller uppgifter om alla avgifter gällande varan, som postavgifter, leverans, förpackning osv.

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Order- och betalningsbekräftelse

Efter en genomförd beställning skickas en orderbekräftelse inom några minuter till den e-postadress du angav. Sändning av orderbekräftelsen förutsätter att en giltig e-postadress anges i samband med ordern.

Leveranssätt och ‑avgifter

Leveransavgifterna för din order visas på den sida där du väljer leverans- och betalningssätt. Vi levererar ALLA order per post. Försändelserna kan följas upp med försändelsekod.

Leveranstid

Den vanligaste leveranstiden är, beroende på destinationslandet, 2-8 arbetsdagar efter betalning. Vi ansvarar inte för force majeure-förseningar eller indirekta skador förorsakade av förseningar. Avvikande leveranstider tillkännages på webbutikens startsida.

Ångerrätt och returvillkor

I enlighet med konsumentskyddslagen och -bestämmelserna har du rätt att ångra ditt köp inom två (2) månader från det att ordern tagits emot. I avbeställningsmeddelandet ska du ange ditt namn, din adress, orderns datum och vara, och meddelandet ska skickas genom kontaktformuläret eller per post till returadressen nedan. Varan ska returneras per post inom 14 dagar efter 'avbeställningsmeddelandet, i originalskick och i sin originalförpackning. Kunden står för returkostnaderna. Lägg en kopia av avbeställningsmeddelandet med den returnerade varan. Om varan har använts förbehåller vi rätten att ta betalt för värdeminskningen.

Bifoga även ditt namn och dina kontaktuppgifter. Vi återbetalar summan du betalat, med den betalningsmetod som används i din beställning i sin helhet inom 14 dygn från retursändelsens ankomst, förutsatt att vara har returnerats i originalskick och i sin originalförpackning.

Adress för returförsändelser
JULIET TANGO PRODUCTS Ab
TAKLÄGGARVÄGEN 11
08680 LOJO
FINLAND

Outlösta paket

Att lämna försändelsen outlöst räknas inte som retur eller avbeställning. För outlösta försändelser som inte uttryckligen har avbeställts tar vi en avgift om 24,00 €.

Problemsituationer

Om varan har försvunnit, skadats under transporten eller inte annars motsvarar din order ska du meddela om felet senast inom två (2) månader enligt anvisningarna under avsnittet "Ångerrätt och returvillkor". Om paketet har skadats under transporten ska du omedelbart avge en reklamation till varans återförsäljare.