Info

Pelin synty

Monet vanhemmat ja opettajat ovat varmasti monesti miettineet, miten tietokoneet ja älylaitteet saataisiin valjastettua muuhunkin käyttöön kuin sosiaalisen median päivittämiseen. Miten internetistä jatkuvasti haettavaa tietoa saataisiin hyötykäyttöön? Crosstravel-matkailulautapeli on tällä saralla ensimmäisiä innovaatioita, jotka hyödyntävät tuota ongelmaa hyödyllisellä, hauskalla ja jännittävällä tavalla! 

Suunnittelussa on myös panostettu pelin ulkoasuun ja käytettävyyteen.

Olemme sitoutuneet säästämään luontoa

Crosstravel-pelin suunnittelussa on pyritty mielenkiintoisen peli-idean lisäksi ottamaan huomioon pelaajien laaja ikähaarukka samoin kuin ekologisuus: Pelimme ei sisällä juuri lainkaan muovia. Materiaalivalinnoissa ei myöskään ole unohdettu kestävää kehitystä ja pyrimme tulevaisuudessa tekemään pelistämme sekä sen pakkausmateriaaleista täysin muovittomia. Peli valmistetaan Suomessa ja sen pakkaamisen aikana syntyvä jäte kierrätetään asianmukaisesti.

Crosstravel-lautapelin pakkaus on suunniteltu aikaa säästämättä ja huumoria unohtamatta. Se mukailee peli-ideaa käytännöllisellä ja houkuttelevalla tavalla, minkä ansiosta se on helppo kuljettaa ja ottaa mukaan matkalle, rannalle tai mihin tahansa haluamaasi kohteeseen. Mihin sinä ottaisit tämän pelin mukaasi? 

Meistä

Crosstravel-tiimi on haasteita pelkäämätön joukko innokkaita ihmisiä, jotka ovat kehittäneet aikaa säästämättä täysin uudenlaisen lautapelin! Uskomme vakaasti että tämänkaltaiselle, peli-innovaatiolle löytyy kannattajakuntansa niin kotipöytien ja -sohvien äärestä kuin esimerkiksi oppilaitoksistakin.

Toivotamme teille jännittäviä ja antoisia pelihetkiä Crosstravel-lautapelin parissa!

Crosstravel-tiimi